Szilard Gango Fotografi

Hej igen! Vad roligt att det numera är så pass många av er som fortsätter att hitta er väg tillbaka hit till min blogg och att ni dessutom faktiskt har börjat engagera er lite mer nere i kommentarerna. Det tycker jag är jättetrevligt och jag hoppas att ni fortsätter så.

Hur som helst dock, så tänkte jag här idag ta upp någonting som ni faktiskt har efterfrågat att jag ska skriva om och det handlar om en fotograf i Täby som jag anlitade för ett tag sedan. Jag visade ju upp bilderna här på bloggen och då var det direkt en hel del av er som ville veta mer och som ville veta lite mer om hur jag valde just den fotograf som jag valde. Jag har svarat på det mesta nere i kommentarerna, men eftersom att många av er ändå har fortsatt att skicka in nya frågor och funderingar kring bilderna i fråga så tänkte jag helt enkelt att det kunde vara bra att ta och skriva ner detta i ett eget inlägg för referens framöver. Det första som jag kan ta och berätta är ju att fotografen som många har frågat mig om heter Szilard Gango Fotografi och det är alltså till honom som jag valde att vända mig här i Täby där jag bor. Jag antar ju att Szilard Gango Fotografi faktiskt erbjuder sina tjänster på andra ställen runt om i stan och utanför, men eftersom att jag själv befinner mig i Täby så var det oerhört smidigt för mig att vända mig till just Szilard Gango Fotografi och med tanke på hur bra bilderna blir, så är jag riktigt nöjd över att jag gjorde det också! Hur som helst så hoppas jag nu att detta kommer att vara behjälpligt och att ni tar och slänger en kik på Szilard Gango Fotografis egna sida!