Ett rum blev två

God morgon, god morgon! Hoppas ni alla har sovit gott och har haft en bra morgon hittills. För att göra er dag lite bättre tänkte jag skriva ett inlägg till er, dagens inlägg ska handla om företaget Bygg-Magnus Stallprodukter. Av dem har jag fått hjälp med bygg i Aneby när jag skulle bygga om lite här hemma, ni kan läsa vidare här om dem utifall ni vill veta mer om dem efter att ni har läst mitt inlägg.

Sedan den dagen jag och min sambo flyttade in i vårt hus har vi hållit på och gjort om en hel del, vi älskar förändring båda två och därför har det fallit naturligt att göra om med jämna mellanrum. Vi har målat och tapetserat om i många rum, vi har även bytt golv i en hel del rum. Sedan har vi gjort större saker, så som en köksrenovering. Det senaste projektet vi hade var bygget av en vägg som skulle dela av ett av våra stora rum på ovanvåningen, då vi planerar att snart börja utvidga vår familj behöver vi mer plats och har därför gjort att vi automatiskt får fler rum att använda. För att bygga den här väggen tog vi hjälp av det här företaget då de är kunniga inom just bygg i Aneby, vi behövde den hjälpen då vi har brist på kunskap gällande hur man bygger en vägg. Av Bygg-Magnus Stallprodukter fick vi otroligt bra hjälp, vilket resulterade i att vi fick en riktigt fin vägg som delade av ett rum till två. Så bra hjälp som vi fick hade vi möjligtvis inte fått om vi hade vänt oss till något annat företag, både jag och min sambo är otroligt nöjda över vårt val av företag. Det gör även att jag kan tipsa er om att kontakta dem ifall ni också vill ha hjälp inom bygg i Aneby.